Toyota Molde.

Toyota er et av  Romsdals mestselgende bilmerke og kjent verden over for sitt kvalitetsprodukt. Foruten det gode produktet er suksessen skapt gjennom engasjerte og kundeorienterte medarbeidere, noe som gjør at Toyota Molde  har et godt omdømme.

Juni 2020 flyttet Harald Hustad & Co til Bilbyen , Årødalen. I den forbindelse endret vi all markeds kommunikasjon til Toyota Molde. Vårt nye ansikt utad vil nå være  : Toyota Molde.

Vi ønsker deg velkommen til Toyota Molde.

Benytt deg av våre gunstige avtaler

Toyota Financial services gir deg muligheten til enkelt å finansiere og forsikre din bil, uansett om den er ny eller brukt. Vårt mål er å tilby den aller beste løsningen, slik at du blir fornøyd med ditt bilhold.

Bruk alltid Toyota originalservice

Bruker du et verksted som ikke er et Toyota-verksted, kan ikke vi lenger garantere for kvaliteten på din Toyota. Benytter du et av våre verksteder får du dessuten 12 måneders gratis veihjelp fra Toyota Eurocare.

Står du fast kommer vi og henter deg

Med Toyota Eurocare har du tilgang på veihjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året i hele 40 europeiske land. Vårt team står klare til å hjelpe deg, uansett årsak eller problem.

 

Alle har forskjellige behov når det kommer till bil. Toyota har det bredeste utvalget av Hybridmodeller på markedet, så alt fra store familier til urbane eventyrere kan finne en modell som passer for seg.