Priseksempler:

Oversikten nedenfor inneholder priser for våre vanligste reparasjoner og vedlikeholds-arbeid på en del utvalgte modeller og årganger. Prisene omfatter arbeid, reservedeler,verkstedmatriell og mva., begrenset til det som er beskrevet. Eventuelle nødvendig tilleggsarbeid inngår ikke i prisen.

Prisene oppgis som fra-til priser, fordi prisene for reparasjoner eller vedlikehold på en bilmodellofte vil variere, avhengig av modellår, type og utstyr-/modellvariant.

Basert på opplysninger om bilen, vil vårt verksted vanligvis kunne gi en nærmere fastpris både på ovennevnte arbeider og andre reparasjoner som det er mulig å prise på forhånd.

Oppdrag inkl. nødvendig feilsøking som ikke kan prise på forhånd, utføres til våre vanlige timepriser inkl. mva., varierende fra kr 1988,- pr. time.

Alle næringsdrivende er pliktig å ha opplysninger om priser og betalingsbetingelser tilgjengelig i butikk og på egne nettsider, jfr. Forskrift om prisopplysninger §11

Vi gjør oppmerksom på at de fleste jobbtyper hos oss har fastpriser uavhengig av hvor kort eller lang tid vi faktisk bruker på jobben.

Betalingsvilkårene for våre verkstedtjenester er kontant ved utlevering. Vi tilbyr imidlertid rente- og avdragsfri betalingsutsettelse i samarbeid med Toyota Financial Services.