Originalservice

Toyota-trygghet

Din Toyota trenger regelmessig service i form av periodisk vedlikehold. Dette vil vi hjelpe og veilede deg med når du har behov for det. Avhengig av kjørestil og kjøreforhold skal dette gjøres en gang i året.

Benytter du Toyota Originalservice hos en av Toyota sine avdelinger er du og bilen din i de beste hender, noe som gir deg som Toyota-eier trygghet frem til neste service/vedlikehold. Vi sørger for at bilen din skal fungere som den skal - at programvaren i bilen din er oppdatert gjennom Toyota Helsesjekk eller Toyota Hybrid Helsesjekk, alt for at det skal bli enklere for deg som Toyota-kunde.

I tillegg har vi en serviceaktivert garanti, Toyota Relax, når du benytter årlig orginalservice fra Toyota, da kan du oppnå inntil 10 års garanti. Toyota Helsesjekk er også inkludert ved hver eneste service. Benytter du Toyota Originalservice får du automatisk nye 12 måneder med veihjelpsprogrammet Toyota Eurocare i inntil 15 år. Hos oss benytter vi bare Toyota originaldeler og vi tar 100% ansvar for bilens garantier. 

Alt arbeid utføres av høyt kvalifiserte Toyota-mekanikere.

Velkommen!

Toyota Relax

Ved kjøp av ny Toyota kan du oppnå inntil 10 års garanti med Toyota Relax - en serviceaktivert garanti.

Garantien gis årlig fra år 4 til bilen er 10 år eller i inntil 200.000 km (det som først inntreffer), ved årlig utført Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge.

Toyota Relax gjelder også brukte Toyota, samt også selv om du ikke har fulgt serviceintervallene hos Toyota tidligere.

Les mer