bZ4X Active Tech AWD. Kampanjepris Juli!
Inkl metallic lakk, serviceavtale 3 år, vinterdekk og tectylering. Kontantkjøp!

*Gjelder kun kontantkjøp! Inklusive frakt, tectylering,serviceavtale 3år/45000 km lev.og reg.omk. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: fra 1,7 kWh, fra 0 g/km, fra 0 mg/km. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil. Egne kampanjer dersom man ønsker finansiering.

EN HELT NY ELEKTRISK SUV MED TO- ELLER FIREHJULSTREKK 

Elbilen Toyota bZ4X er innovativ, effektiv og har et tydelig SUV-design. En komfortabel, rommelig og ekte SUV, tilgjengelig med et nytt system for firehjulsdrift (AWD X-MODE) som gir fremkommelighet i toppklasse.

Ved å benytte deg av vårt vedlikeholdsprogram for Toyota, kan vi garantere deg 70% av original batterikapasitet etter 10 år og inntil 1 million kilometer kjørt***!

Komforten, fremkommeligheten og kjøregleden må oppleves!

bZ4X KAMPANJE

Toyota bZ4X 4WD

Toyota bZ4X AWD

PRIVATLEIE FRA KR. 2 990,- pr. mnd**

Fastrente: 1,95%**

Privatleie

StartleiePris pr. md
110 000,-2 995,-
100 0003 495,-
50 000,-4 952,-

Inkluderer Utstyrspakke uten tillegg i prisen*

  • Vinterhjul uten tillegg i prisen


Gjelder til og med 31.07 2024.

Inklusive frakt, tectylering, lev.og reg.omk. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: fra 1,7 kWh, fra 0 g/km, fra 0 mg/km. Total kundefordel gjelder ved benyttelse av finansiering med PrivatLeie gjennom Toyota Financial Services med 1,95% rente. *Vinterhjul inkludert i prisen. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil. Privatleie eks.: Startleie/etabl.gebyr 110 000,-. 36 mnd/45 000 km. Totalt 223 460,-

Utstyrt for all slags kjøring

Kjøreegenskaper

Toyota bZ4X kombinerer avansert teknologi og innovativt design for å levere en trygg, pålitelig og behagelig kjøreopplevelse. Den byr på en stille og kraftfull elektrisk drivlinje og smidige håndtering. Du får en firehjulsdrift i særklasse, med perfekt 50/50 kraftfordeling (separate 80kW motorer på for- og bakaksel) i tillegg til kjøremoduser, kalt X-MODE, som hjelper deg i ekstra krevende kjøresituasjoner, alt for å få deg trygt frem uansett forhold. Bilen har multimedia med over-the-air (OTA) oppdateringer og kompatibilitet med Apple CarPlay og Android Auto. Den er også utstyrt med T-MATE sikkerhetspakke som inneholder alt du trenger for å holde deg og dine passasjerer trygge.

Elbilen bZ4X leveres både som en forhjulsdrevet tohjulstrekker og med firehjulsdrift, med elektrisk motor på henholdsvis 150 kW (204 HK) og 160 kW (217,5 HK). Disse gir bilen en akselerasjonstid fra 0-100 km/t på 7,5 sekunder og 6,9 sekunder.

Romslig kupé med stort infodisplay

Toyota bZ4X er designet for å forbedre kjøreopplevelsen for alle, med stilig interiør og klasseledende benplass.

Bagasjeromsgulvet er justerbart, og med baksetene på plass er det rom for opp til 452 liter bagasje. Instrumentpanelet er smalt og plassert lavt.

Et 7’’ TFT-instrument og informasjonsdisplay sitter midt i førerens siktlinje forover i overkant av rattet slik at føreren kan lese av instrumentene med minimal øyebevegelse.

Unik stil og utseende

Toyota bZ4X har designet et karosseri som kombinerer det stilige og avanserte utseendet til en elbil med et tydelig SUV-design. Fronten er karakterisert av smale lykter og et design som skal bli et felles kjennemerke for modellene i bZ-serien.

Som en del av designet vil forskjellige aerodynamiske elementer bidra til økt rekkevidde. Blant annet åpninger i støtfangeren foran for å oppnå en mykere luftstrøm og en underside med heldekkende deksel. Den tynne, nedre grillen har en lukkefunksjon som justerer seg for å styre kjøleluft til batteriet og bidrar til å redusere luftmotstand.

EGENSKAPER

  1. Rekkevidde på opptil 511 km
  2. Velg mellom 2WD eller 4WD.
  3. Elektrisk motor på henholdsvis 150 kW (204 HK) og 160 kW (217,5 HK).
  4. Minimum 70% batterikapasitet etter 10 år/1 million km

TILBEHØR

  1. Panoramatak
  2. Stort justerbart bagasjerom

MULTIMEDIA

  1. 12" berøringsskjerm,
  2. Sømløs telefonintegrasjon
  3. Avansert stemmestyring.

BATTERI OG LADING

Etter nesten 25 års erfaring med utvikling av høykapasitetsbatterier gir Toyota batterikapasitet som varer år etter år.  Ved å benytte deg av vårt vedlikeholdsprogram for Toyota, kan vi garantere deg 70% av original batterikapasitet etter 10 år og inntil 1 million kilometer kjørt***!

Litiumion-batteriet har høy tetthet og kapasiteten er 71,4 kWt brutto og 64 kWt netto.

Batteriet kan hurtiglades uten konsekvenser for sikkerhet eller driftslengde: lading til 80% kan gjøres på rundt 30 minutter under optimale forhold. Maksimal ladehastighet er 150 kW.

Det er flere måter å lade en elbil på. Enten lader du hjemme ved hjelp av en veggboks, eller så kanskje du lader på jobben eller på ladestasjoner.Det handler om å finne den løsningen som passer best for deg og ditt bruksmønster. Her kan du lese om de forskjellige lademulighetene du har, kostnader, og hva som er best for elbilbatteriet ditt. I tillegg kan du lese om Toyotas ladenettverk og hvilke fordeler du har ved å bli medlem.  


Garanti og forsikring

Toyota tilbyr trygge og gode garantiordninger for Toyota-eiere. Selv om en elbil krever mindre vedlikehold enn biler med forbrenningsmotorer er det viktig å passe på det store elbilbatteriet. Toyota tilbyr derfor gode garantier i tillegg til en serviceaktivert garanti, Toyota Relax hjelper deg med å ha en bil og et elbilbatteri som holder seg godt i mange år. Toyota garanterer at du skal ha 70% av batteriets originalkapasitet etter 10 år. Og ved å utføre årlige servicer og batterihelsesjekker har du bilgaranti, inklusiv batterigaranti, i hele 10 år på din bZ4X. Det er også forskjeller på hvilke forsikringer som er mest gunstig for elbiler. Toyota Forsikring tilbyr derfor en bilforsikring med ekstra gode betingelser for bZ4X. 

Toyota Relax

Ved kjøp av ny Toyota kan du oppnå inntil 10 års garanti med Toyota Relax - en serviceaktivert garanti.

Garantien gis årlig fra år 4 til bilen er 10 år eller i inntil 200.000 km (det som først inntreffer), ved årlig utført Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge.

Toyota Relax gjelder også brukte Toyota, selv om du ikke har fulgt serviceintervallene hos Toyota tidligere.

Toyota Relax garanti innvilges inntil 185.000 km og gjelder i 1 år/15.000 km.

Mer om garantier
Toyota Relax

Avbildede modeller på denne siden kan ha ekstrautstyr. Forbehold om skrivefeil.

***Gjelder ved utført Toyota Originalservice hos en av våre autoriserte merkeverksteder i Norge.